Over ons

UBH G.Alflen BV

Wij zijn een groothandel en als groothandel kopen wij direct in bij fabrieken.

Wij verkopen aan de verwerker, dat wil zeggen, aannemers in de grond, weg- en waterbouw, installateurs, loodgieters en dergelijke. Inmiddels zijn wij dealer geworden van diverse vooraanstaande, bekende merken. U vindt deze terug onder het kopje Merken.

Activiteiten

Naast het leveren van onze producten, verhuren wij ook gereedschappen.

De Utrechtse Bouwstoffenhandel levert kunststof producten en sanitaire producten ten behoeve van hoogwaardige leidingsystemen en sanitaire voorzieningen. De hiervoor benodigde producten worden door de Utrechtse Bouwstoffenhandel aangekocht bij geselecteerde leveranciers.


Onze tijdlijn

In de ochtend vertegenwoordigen en in de middag materialen afleveren met een aanhanger. Zo is het begonnen.
  • 1983Oprichting
    Het bedrijf is opgericht op 1 februari 1983 door de heer G. Alflen. Zijn achtergrond als "aannemer in de weg- en waterbouw", was een enorm voordeel, want zijn kennis en ervaring wat betreft rioleringen was voldoende aanwezig en zodoende werd hij dealer van Viplex-Plastics BV te Nijverdal (PVC materialen). Nu bekend onder de naam WAVIN.
  • 1992Nieuw pand
    Na jaren gesetteld te zijn op de Heycopstraat, bij de Jaarbeurs, groeide wij uit ons jasje en zijn wij in augustus 1992 verhuisd naar een nieuw pand op de Tractieweg 140, Industrieterrein Cartesiusweg te Utrecht.
  • HedenGroei
    De Utrechtse Bouwstoffenhandel G.Alflen te Utrecht is na ruim 25 jaar voor velen een begrip in de markt. Een bijzonder veelzijdig en hoogwaardig assortiment van 20.000 producten vormen hiervoor de basis. In de toekomst zijn wij van plan om te blijven groeien en ons assortiment verder uit te breiden.